Menu

Dit behov – Vores kompetencer


De bedste resultater

Vi lytter til dig. Når vi har skabt en fælles forståelse for dit byggeprojektet, benytter vi de rigtige faglige ressourcer og styrer dit byggeprojekt hele vejen i mål.

Som totalentreprenør tager vi det fulde ansvar for, at tidsplanen overholdes, og at der leveres den højeste kvalitet fra alle underentreprenører. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget. Projektstyring er en kernekompetence for os, og en god projektstyring er fundamentalt for at opnå et godt resultat.

Vi har et professionelt netværk af snedkere, murere, malere, tømrere, jord- og betonarbejdere og autoriserede VVS-installatører, som er vores faste samarbejdspartnere, og som vi ved lever op til vores, og vores kunders, høje standarder. Derfor ved vi også, at der altid leveres et solidt resultat udført med høj faglighed.

Vi kan sikre dig imod uforudsete udgifter og dårligt udført håndværk, fordi vi har gjort det igennem fem generationer.

Lad os klare det hele

Med LSJ som din totalentreprenør kan  du sove trygt om natten. Vi tilbyder en totalløsning for dit byggeri, hvor vi klarer alle dele af processen. I opstartsfasen er det vigtigt for os, at der opbygges tillid og forståelse, så vi ved præcis, hvor projektet skal ende. Gennem forløbet vil der være løbende professionel sparring, mens vi varetager dit byggeri og sørger for, at projektet glider fra start til slut. Vi har stor erfaring, og vi sørger for at finde de bedste leverandører og løsninger til dit projekt.

Vi bygger for alle
Både private, andels- og ejerforeninger, erhvervskunder og specialkunder. Vi udfører nybyg, men har også stor erfaring med ældre fredede bygninger og derfor god forståelse for æstetik og strukturer, der binder byggeriet sammen så helheden fremstår elegant.

Professionel byggestyring

Eksempler på opgaver, som vi varetager for dig

  • Byggetilladelse og godkendelser
  • Styring af underleverandører, bl.a. el-, murer- og tømrerarbejde
  • Projektstyring af hele byggeprocessen
  • Løbende kvalitetssikring
  • Løbende dialog med dig
  • Sikring af tidsplan og budget
  • Færdiggørelse
  • Aflevering af byggeri

Frem for alt: Dialog og kvalitetssikring

Det vigtigste for et succesfuldt byggeprojekt er et godt samarbejde med kunden. Med LSJ Byg Entreprise sættes du ikke på sidelinjen, men inddrages hele vejen, præcis som det passer til dit behov. For os er projektet ikke lykkes, før du er tilfreds, og derfor garanterer vi løbende kvalitetssikring med dit behov i fokus.

Gennem hele projektet står vi til rådighed, og vores fornemste opgave vil være at opfylde de ønsker og aftaler, som vi indgår inden opstart.

Kvalitetssikringen af vores arbejde foregår ikke kun via din inddragelse, men også ved kun at benytte samarbejdspartnere og underentreprenører, som er et resultat af langvarige relationer og fælles tilgang til vores fag. Det vil sige, at vi kun anbefaler og bruger leverandører og håndværkere, som vi selv kan stå inde for, og som vi ved lever op til vores, og vores kunders, høje standarder.

Hvad enten I skal renovere, bygge nyt, bygge til, bygge om, lægge fundament eller nyt tag, så klarer vi opgaven. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres behov. Vi giver en gratis vurdering af opgaven og vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og tilser opgavens omfang.

Ring nu på +45 5455 3444 eller skriv til os via vores formular her på siden.

+45 5455 3444 info@lsjbyg.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

+45 5455 3444