Menu

Familiedrevet professionel byggestyring


LSJ Byg Entreprise er et familiedrevet byggefirma med fem generationers erfaring. Vi har gennem årtier udviklet en unik forståelse for vores fag og kan derfor trygt sige, at vi leverer de bedste resultater og kun har tilfredse kunder.

Vi har en æstetisk sans, som gør, at vi kan se helheden i byggeprojektet og binde alle enderne godt sammen. Og vi har en dyb faglig passion, som gør, at kvaliteten altid er høj.

Vi tilbyder at være din totalentreprenør, hvor vi styrer hele dit byggeprojekt fra start til slut. Det sker altid med løbende kvalitetssikring og dialog med vores kunder. Vi bruger kun underleverandører og håndværkere, som vi kan garantere lever op til vores, og vores kunders, høje standarder.

Vi svarer med det samme på din forespørgsel, og ender vi i et projekt sammen, så tager vi altid det fulde ansvar for at levere dit færdige byggeprojekt til tiden.

Vi kan både renovere, bygge nyt, bygge til, bygge om, lægge tag og meget mere. Og vores kunder tæller både private, ejer- og andelsforeninger, store erhvervskunder og specielopgaver.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud og faglig sparring på dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og lad os få en snak om jeres behov. Vi giver en gratis vurdering af opgaven og vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og tilser opgavens omfang.

Ring nu på +45 5455 3444 eller skriv til os via vores formular her på siden.

+45 5455 3444 info@lsjbyg.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

+45 5455 3444